Peste 100 de tineri au învățat despre ”Cetățenia vulcăneană”

Sesiunile de training din cadrul Proiectul “Cetățenie vulcăneană”, implementat de Academia pentru Democrație, Comunitate și Mediu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Vulcan, s-au încheiat.

Proiect pentru tineri la Vulcan

Au avut loc cinci sesiuni la care au participat 103 de elevi ai Liceului Tehnologic  ”Mihai Viteazu”, care au învățat ce este participarea publică și care sunt instrumentele acesteia.

”Așa cum știam din alte proiecte, domeniul participării publice le este nou elevilor, dar există deschidere din partea lor pentru a se familiariza cu instrumentele de participare publică. Își doresc să poată contribui la îmbunătățirea calității vieții în orașul în care trăiesc și să poată dialoga liber cu reprezentanții autorităților, pe teme de interes public”, a declarat președintele Academiei pentru Democrație, Comunitate și Mediu, Nicu Tașcă.

Proiectul “Cetățenie vulcăneană” are ca obiective apropierea tinerilor din Municipiul Vulcan de comunitatea locală, creșterea competențelor tinerilor și creșterea ratei de angajare a acestora după finalizarea studiilor.

    Citiți articolul și pe: https://jvj.ro/peste-100-de-tineri-au-invatat-despre-cetatenia-vulcaneana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *